Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda abandona el Dakar 2019

RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda abandona el Dakar 2019

Males notícies ens arriben des del Dakar 2019. El nostre pilot castellonenc, Joan Barreda, ha hagut de veure’s obligat a abandonar la seUa aventura en aquest ral·li en la tercera etapa després d’entrar en un barranc del qual era impossible sortir. Fotografia portada: Joan Barreda.

Barreda, que arribava líder de la classificació general aquest data en la categoria de motos amb un minut i 31 segons d’avantatge sobre el vigent campió, l’austríac Matthias Walkner, ha tingut hagut de donar per finalitzada de manera matinera i, segons va explicar el propi pilot, es trobava “molt decebut”.

No obstant això, després de pràcticament una hora buscant alguna opció de sortida, la cosa es va presentar impossible per al pilot de la Comunitat que va sofrir el seu quart abandó en un Dakar en un total de nou participacions.

Un total de quatre abandons en les nou participacions de Barreda en el Dakar

No obstant això, el de Torreblanca haurà d’aixecar cap i tornar més fort que mai en la pròxima edició, per a així tornar a intentar i, aquesta vegada si, aconseguir superar el cinquè lloc de l’any 2017 . Perquè amb l’abandó de l’any passat per problemes de genoll i est per un contratemps inoportú, el pilot de 35 anys lluitarà per tornar a guanyar-se el privilegi de ser un dels favorits per a obtenir la màxima condecoració en la competició.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *