Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / RALLYES | Presentat el 24º Rallye Mediterrani-La Nucia ‘Trofeu Costa Blanca’

RALLYES | Presentat el 24º Rallye Mediterrani-La Nucia ‘Trofeu Costa Blanca’

La província d’Alacant acull el cap de setmana vinent una nova edició del Rallye Mediterrani-La Nucia ‘Trofeu Costa Blanca’, en la qual es donaran cita els millors pilots del panorama nacional com l’actual campió d’Espanya, Iván Ares, o el benidormense Miguel Fuster, cinc vegades campió d’Espanya, tots dos grans aspirants al títol aquest any.

Com ja és tradició, la cerimònia de sortida tindrà lloc des del Palau Provincial aquest divendres 9 de novembre a partir de les 19:00 hores. Els assistents podran fotografiar-se amb els vehicles i saludar als pilots abans de partir cap al Karting de Finestrat.

Una de les novetats serà un tram ‘especial’ cronometrat d’1,09 quilòmetres.

El diputat d’Esports, Juanjo Castelló, ha assenyalat que “som conscients de la importància de recolzar aquest tipus d’esdeveniments que, a part de comptar amb un gran nombre de seguidors a la nostra terra, aconsegueixen atreure cada any a multitud de visitants”.

Així mateix, Castelló ha valorat positivament l’impacte econòmic d’aquest esdeveniment que segons les dades de la pròpia organització se situa entorn dels 7,8 milions d’euros. “La caravana d’aquesta prova està integrada per pilots, mecànics, jutges, encarregats del avituallamiento, seguretat… i tots ells pernocten almenys durant tres nits en hotels i allotjaments de la nostra província”, incideix.

El dissabte 10 de novembre la comitiva es desplaçarà a La Nucia, l’etapa regna. Hauran de recórrer 571 quilòmetres.

Dels 571 quilòmetres, 175 seran cronometrats. Els pilots s’enfronten a un traçat molt exigent i dur compost per onze trams i cinc seccions.

En la present edició, la prova puntuable per al Campionat d’Espanya visitarà 24 municipis alacantins dispersos en un radi d’acció de seixanta quilòmetres. Els pilots es juguen molt, i és que no cal oblidar que és la penúltima cita del certamen i que el títol està en joc.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Kilian Meyer, Nerea Martí y Carles Martínez

FÓRMULA 4 | Tres pilots de la Fórmula de Campions disputaran el Campionat d’Espanya

La Fórmula de Campions, popular escola de karting i d’automobilisme de la Diputació de València, ha donat …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *