Raons per les quals el bròcoli ha de formar part de la nostra alimentació 

Batallar contra el càncer i posar-li fre al creixement del tumor continua sent un dels majors desafiaments científics, ara científics israelians han descobert que el bròcoli, la col arrissada, els créixens i altres verdures crucíferes contenen un compost que podria revitalitzar en l’organisme el seu mecanisme innat per a suprimir el tumor.

Expliquen que I3C promou PTEN, una proteïna supresora de tumors l’activitat dels quals disminueix els càncers humans

Un equip d’investigadors, dirigits pel doctor Pier Paolo Pandolfi, director del Centre Mèdic Beth Israel Deaconess, de l’Escola de Medicina d’Harvard a Boston, han analitzat que el compost indol-3-carbinol impedeix el creixement de tumors en un model de ratolí amb càncer de pròstata.

La seva recerca revela que I3C pot desactivar WWP1 apagant el seu gen. Això desencadena tot el poder de PTEN per a restringir el creixement del tumor. L’equip de Pandolfi està ara buscant formes d’aprofitar aquest coneixement amb l’objectiu final de desenvolupar inhibidors més potents del gen, per a obtenir el seu potencial benefici antitumoral a través del seu consum.

Caldria ingerir més de dos quilos i mig d’aquest vegetal, i sense coure

El càncer sorgeix quan les cèl·lules anormals creixen fora de control, envaeixen els teixits i es disseminen. Segons l’OMS, el càncer va motivar 9,6 milions de morts en 2018 i el seu impacte econòmic no per a de créixer.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]