Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Rem // + Noticies / REM | Altea dóna a conèixer els primers campions de la Lliga SUMA

REM | Altea dóna a conèixer els primers campions de la Lliga SUMA

Altea va acollir una nova prova de la Liga SUMA de rem de banc fix del Mediterrani i va donar a conèixer als primers campions, així com va servir per a determinar que hi ha categories en les quals tot queda per decidir restant una sola regata per a la conclusió de la competició. A més, i malgrat que hi ha equips que ja no aspiren a premi en la lliga, els seus remers comencen a visualitzar el Campionat d’Espanya, amb el que qualsevol millora o avanç propi pel que fa a la regata anterior es converteix d’ací d’ara endavant en una motivació extraordinària.

thumbnail_altea_2
El matí començava amb la prova de categoria veterana femenina, on el Rem Dénia partia com a favorita, però va haver de conformar-se amb un segon lloc que no els priva de seguir al liderat. L’or va ser per a l’equip Nàutic d’Altea, que es va valdre de la seua condició d’amfitrió per a sumar la victòria per un sol segon. L’equip de Benidorm, segon en la lliga, seria el que faria bronze. En veterà masculí, el Rem Dénia sí vencia i es convertia matemàticament en campió de la lliga per a la seua categoria. El Nàutic de Gandia i el Real Club Nàutic de Torrevieja  van ser segons i tercers respectivament.

En veterà masculí, el Rem Denia es va convertir en el campió de la lliga amb altre or

Per la seua banda, les cadets del Real Club Nàutic de Gandia van seguir els passos del Rem Denia i també es van proclamar campiones amb el seu tercer or consecutiu de la temporada. Per darrere, les xiques del Nàutic de Santa Pola i del Nàutic del Campello van completar el podi. En la categoria masculina, els cadets del Campello també eixirien líders d’Altea en certificar amb el seu primer lloc el campionat, mentre que el Real Club Regates d’Alacant faria plata i el Campello b completaria el podi, celebrant amb els seus companys de club el campionat.

thumbnail_altea_4
En juvenils, el Rem Dénia es va deixar a tir el campionat amb una nova victòria, per davant de Regates d’Alacant i el Campello en masculí, mentre que les xiques del Nàutic de Santa Pola sumaven un nou or al seu palmarès.

El Real Club Nàutic i el Campello també guanyaren en cadet femení i masculí respectivament

Tot queda obert en la categoria absoluta femenina, la més emocionant de cara a l’última regata que se celebrarà el 8 de maig en Dénia. El Campello i Alacant segueixen alternant-se el liderat. Les remeres de l’equip alacantí semblaven favorites, però amb la victòria del Campello a Altea tot es decidirà en l’última prova. Les alacantines van fer plata, mentre que l’equip de la Universitat d’Alacant es va portar el bronze.
La regata va concloure amb la categoria absoluta masculí on els integrants del Real Club de Regates d’Alacant es van proclamar campions amb un altre or. Els xics del Campello i del Real Club Nàutic de Dénia van completar podi.

En absoluta masculina, el Real Club de Regatas també va lograr el campionat

Amb tot, el pròxim 8 de maig, es posarà fi a la Lliga SUMA en les aigües de Dénia. Serà l’última vegada perquè els equips es proven de cara al Campionat d’Espanya.

Fotos: Liga SUMA

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

REM | L’autonòmic de rem olímpic reuneix a 160 embarcacions a Alacant

Alacant ha albergat durant aquest cap de setmana el campionat autonòmic de rem olímpic SUMA …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *