Inicio / Més Poliesportiu / REM | El Campello i el Polideportivo de València guanyen a Tabarca

REM | El Campello i el Polideportivo de València guanyen a Tabarca

Santa Pola va acollir la IV Regata Liga SUMA de rem, XXX edició de la travessia Santa Pola-Tabarca-Santa Pola.

Esta competició coincideix amb el campionat de la Comunitat Valenciana de fons i és una de les proves més dures de la temporada per als equips absoluts. Per això és doblement satisfactòria la victòria de l’equip del Nàutic d’El Campello que aconseguía l’or femení mentre que l’embarcació del Poliesportiu de València ha guanyat la categoria masculina.

El mal oratge va obligar a suspendre les dos ultimes jornades i, finalment, ahir va poder disputar-se la regata tot i el vent en contra al camí de tornada. Vora quinze quilòmetres de recorregut que començaren amb esglai perquè excepció feta dels barcos d’El Campello i Santa Pola, la resta d’embarcacions es quedaven darrere a l’eixida per una desorientació amb el procediment. El Campello ha guanyat amb autoritat fins els ultims 3.000 metres quan València començà a lluitar pel lideratge, la qual cosa obligà els alacantins a augmentar el ritme de les palades per a creuar la linia d’arribada en primer lloc per davant de l’equip valencià i el Regatas d’Alacant que aconseguia el bronze.

Pel que fa a la categoria masculina, amb 15 embarcacions participants, amb un inici motl equilibrat, lideraven el Nàutic de Dénia, El Campello, l’Universitari Polideportivo de València i el Regatas d’Alacant. Per darrere, un segon grup amb els barcos Costa Blanca, Santa Pola, Universitat d’Alacant, Nàutic de Gandia, Calp, Benidorm i València B i encara per darrere els equips d’Oliva, Cía Gandia i Santa Lucía. Victòria final per a l’Universitari polideportivo de València per davant del Nàutic de Dénia i el Regatas d’Alacant que aconseguia el bronze.

Després d’esta competició, conclouen les proves de mig i llarg recorregut per a donar pas a les regates de pista que començaran en febrer. Així, conclouen 2017 com a liders absoluts, Regatas d’Alacant en categoria femenina i l’Universitari Polideportivo de València en masculina.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

JUDO | L’alacantina Ana Pérez Box conquista el Grand Prix de Cancún

La judoca Ana Pérez Box, integrant del Valencia Club de Judo i del Proyecto FER, ha avivat més que mai …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *