Inicio / Més Poliesportiu / REM | El fort onatge obliga a la suspensió del V Open internacional de Torrevieja

REM | El fort onatge obliga a la suspensió del V Open internacional de Torrevieja

Era l’ultima prova de rem de mar prevista al calendari lliguer i que coincidia amb el V Open internacional, però es va vore interrumpuda per l’onatge. Les fortes ones van dificultar la tasca d’embarc dels equips participants la qual cosa va obligar a l’organització a suspendre la regata de Torrevieja després de la segona prova.

La localitat salinera es va convertir en el centre neuràlgic del rem de mar de la Comunitat Valenciana i inaugurava la competició amb la regata dels dobles cadet femení i masculí i els skiff veterà i cadet femení. La prova va continuar amb la segona mànega compsada pels quatre absolut masculí, els skiff absolut, el juvenil femení i els dobles veterans tant masculins com femenins.

I quan esta segona mànega va concloure, la situació de la mar a la zona d’embarc es complicava i impedia als equips arribar a la zona d’eixides. El comité organitzador, en este moment, va ajornar provisionalment les regates una hora i mitja per vore si la situació millorava, però no va ser així i donat que la situació maritima continuava amb un fort onatge, el comité de regates va anunciar la suspensió total de la competició.

Este fet ha impedit a molts equips dur a terme l’ultima medició amb el seus rivals prèvia al Campionat d’Espanya que està previst es dispute l’1 d’Octubre a Barcelona. Tot i això i esperant la confirmació de la disputa del nacional, tots els regatistes afronten esta cita amb el dessitg de mantindre a la Comunitat Valenciana com a referent d’esta modalitat de rem.

 

 

 

 

Sobre GolsMedia .com

GolsMedia .com

Mira también....

El Mislata CFF afronta el nuevo ejercicio liguero con la ilusión por bandera

Nueva campaña la que se avecina y con ilusiones renovadas en la entidad femenina de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *