Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Rem // + Noticies / REM | L’autonòmic de rem olímpic reuneix a 160 embarcacions a Alacant

REM | L’autonòmic de rem olímpic reuneix a 160 embarcacions a Alacant

Alacant ha albergat durant aquest cap de setmana el campionat autonòmic de rem olímpic SUMA Gestió Tributària, que ha atret a un total de 160 embarcacions per a la disputa de l’última regata de banc mòbil de la temporada en les diferents categories des d’aleví fins a veterà. Una prova que a més ha sigut com un banc de prova per als remers, que han pogut mesurar-se en diferents modalitats amb l’objectiu de poder valorar els resultats amb exactitud i prendre les últimes decisions quant als equips de cara a les regates nacionals.

ftoso rergata _4

El dissabte va ser el torn de les categories de veterans, rem adaptat, alevins i infantils i les modalitats de Skill, doble i quatre scull i les setze mànigues que van compondre la jornada van ser un espectacle quant al nivell dels remers. A més, aquest campionat autonòmic de rem olímpic va servir perquè els més xicotets pogueren demostrar dels seus progressos durant tota la temporada autòctona. Ja el diumenge va ser el torn per als cadets, juvenils i absoluts. Les embarcacions sabien que a més dels títols en joc, estaven davant la seua última prova abans de partir rumb al Campionat d’Espanya i per tant molts van aprofitar la regata per a mesurar aspectes tècnics.

En les categories infantil i cadet masculines és on més embarcacions van participar, amb 27 i 28 respectivament

El Real Club de Regates d’Alacant ha sigut el millor dels equips del cap de setmana, amb un total de 16 metalls (5 ors, 3 plates i 8 bronzes), seguit pel Real Club Naútico Torrevieja amb un total de 9 medalles (5 ors, 2 plates i 2 bronzes) així com el Club de Remo Confraria de Pescadors de Torrevieja amb 7 títols (4 ors, 1 plata i 2 bronzes). Els resultats per categories poden veure’s ací.

4x CAMPELLO

En concloure’s aquest campionat autonòmic s’inicia definitivament el compte arrere per als Campionats d’Espanya de rem olímpic, que tindran lloc el cap de setmana del 22 al 24 de juny a Banyoles per a les categories de juvenil a veterà i adaptat i del 6 al 8 de juliol a Sevilla per a infantils i cadets.

Fotos: Lliga SUMA

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

REM | Benidorm va gaudir de la primera regata de la Lliga Rem de Mar 2018

Dissabte passat va arrancar a Benidorm la prestigiosa Lliga Rem de Mar 2018 de banc …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *