RUGBI | El CAU guanya a Sant Cugat i es garanteix el segon lloc

Victòria rotunda del CAU València per 0-39 a Sant Cugat per a garantir-se el segon lloc de la classificació a la divisió d’honor B del rugbi espanyol.

D’esta forma, l’equip valencià ja té rival per a la eliminatòria per l’ascens. Sera el Pozuelo i el CAU arriba ple de confiança i bon joc. L’equip ha mostrat la seua valua i, sobre tot, la solidessa defensiva deixant els catalans sense anotar, caracteristica principal del conjunt que només ha rebut 307 punts en contra en tota la temporada. És el millor registre del grup.

Era un partit molt important per a guanyar la lluita amb el Fénix de Saragossa pel segon lloc i l’equip ha eixit concentrat i sòlid on ha tingut que jugar front el CR Sant Cugat i també contra la pluja i el mal estat del terreny de joc. Als primers 20 minuts ja hi havia aconseguit tres assaijos mitjançant Montero, Senís i Cooke deixant clar qui manava al cap. El 0-20 del descans deixava tocat el rival i demostrava l’intensitat del treball del CAU en totes les vessants del joc.

 

La segona parti ha sigut molt semblant amb 0-19 de parcial i tres assaijos més gràcies a Alfonso, Andrés i López per a sentenciar un partit que sempre dominà el CAU i que deixa bones sensaciones de cara al playoff al que el conjunt valencià arriba sense presió i amb l’idea de continuar creixent com a equip.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]