RUGBI | El CAU València infantil campió d’Espanya

En una emocionantíssima final, disputada a Oliva Nova, l’equip Sub-16 del CAU València es va proclamar campió d’Espanya en superar al RC Sant Cugat en els llançaments a pals. Foto: CAU València.

L’encontre va finalitzar amb empat a 7, anotant cada equip un assaig i la seva posterior tranformació de 2 punts. Després d’una final en la qual la igualtat va ser la nota dominant, els infantils van decidir qui alçava el títol en llançaments a pals, on els valencians van estar més fins que els catalans i els van superar per 4-2.

De nou Oliva Nova és la seu d’un gran campionat a nivell nacional, i és que el Golf&Beach Resort és un dels llocs favorits de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, que no és la primera vegada que decideix portar un torneig tant autonòmic com a nacional allí.

Es calcula que més de 5000 persones es van donar cita per a veure el torneig el cap de setmana passat, per la qual cosa també es va generar en l’hostaleria uns guanys per a la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]