RUGBI | El CAU Valencia signa taules en l’anada de la primera eliminatòria per l’ascens

El CAU València ha iniciat el seu camí en les eliminatòries per l’ascens la divisió d’honor del rubgi espanyol amb un empat a 17 punts front el CRC Pozuelo en un encontre intens i emocionant.

Per tant, com era de preveure, este playoff es resoldrà a Madrid després de que qualsevol dels dos equips puguera guanyar este encontre d’anada. I això que tot començà d’esquena per als valencians perquè als tres minuts el Pozuelo ja dominava el marcador gràcies a un assaig de Maarman que va agafar desprevinguda a la defensa local encara que Willians no va transformar el tir a pals. Zero cinc quan encara no hi havien entrat en calor els jugadors.

El joc hi era molt fisic i el CAU va ser capaç d’igualar amb una anotació de Chel Ortega que tampoc va tindre anotació suplementària i uns minuts més tard, tornava a aconseguir l’assaig per a possar-se per davant al marcador. Nathan Cooke, amb transformació d’Andrés va capgirar el marcador encara que just abans del descans l’equip de la capital d’Espanya tornava a anotar i transformar mitjançant Willians. Així, al descans s’arribav amb empat a 12.

El dubte a la segona part era si els equips suportarien el mateix ritme i mantindrien la força fisica i la intensitat del primer acte. Assiagos de Lacomba i resposta de Taylor per a l’empat a 17 final i tot pendent de la visita el proper dissabte del CAU al camp del CRC Pozuelo.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]