RUGBI | Dos valencians lluitaran per la Copa del Món

La Copa del Món de Seven 2018 que tindrà lloc en San Francisco del 20 al 22 de juliol i serà tot un repte per a les ‘lleones‘, les jugadores de la selecció espanyola de rugbi.

portadaespvfijimundialgggGGGggGgGgGGggg

En la llista del seleccionador valencià Pedro de Matías, ex del CAU Rugbi València, podem veure el nom de Teresa Bueso, una de les grans promeses del rugbi espanyol i valencià.

La sensacions són més que positives després de la temporada de Sèries Mundials

En el Mundial Seven de San Francisco participaran un total de 16 seleccions, entre elles: Nova Zelanda, Austràlia, Fiji, Papua Nova Guinea, Xina, Japó, Brasil, Irlanda, Anglaterra, França, Rússia, EUA, Mèxic, Canadà, Sud-àfrica i Espanya.

L’equip de Pedro de Matías té la vista posada en els JJOO de Tòquio 2020

El primer partit tindrà lloc el divendres 20 on s’enfrontaran contra Fiji a les 19:00h. Esperem que l’equip liderat per Bàrbara Pla i el debut de la jove promesa valenciana siga tot un èxit.

 
Foto: Federació Espanyola de Rugbi

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]