RUGBI | El CAU ja està en marxa amb màxima ambició tant per al sènior com per al femení

Aquesta mateixa setmana han començat els entrenaments d’un dels clubs referencia del rugbi valencià, afrontant el sènior i el femení una campanya repleta d’il·lusió. Foto: CAU Rugbi València.

Dimarts passat va tenir lloc la primera sessió del CAU de cara la campanya 2018/19 en la qual s’estrenaran el cap de setmana del 15-16 de setembre enfront del CN Poble Nou, duent-se a terme aquests primers entrenaments de dimarts a dijous en el Rio abans de començar el cridaner stage d’Alcalá de la Selva de Terol durant els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

Ricky Andrew: “Tornar a jugar el ‘play-off’ seria un bon resultat”

D’una banda, el conjunt sènior dirigit per Ricky Andrew, Cessar Camusso i Sergi Muñoz seguirà comptant amb el mateix grup que l’any passat va acabar disputant el ‘play-off’, al mateix temps que han apostat per promocionar del S18 a dos jugadors de la casa com Chirivella i Vilar. La intenció és la de comptar amb un ampli grup durant tota la campanya per anar seleccionant en cada jornada els que seran convocats per al Divisió d’Honor B i per al Primera Territorial.

Al mateix temps, el tècnic irlandès ha assenyalat públicament que “l’objectiu és seguir creixent en la nostra idea de rugbi, és el meu segon any en valència i crec que podem seguir millorant”, afirmant a més que “tornar a jugar el ‘play-off’ seria un bon resultat a final de temporada”, per la qual cosa la il·lusió és la de tornar a optar a la màxima categoria del rugbi espanyol.

José Terol: “En el femení no renunciem a res”

Pel que fa al femení, que també ha arrencat comptant amb José Terol com a nou tècnic, entrenarà conjuntament amb el sènior masculí en nombroses ocasions, igual que el S18, per així créixer com a equip i consolidar-se dins del panorama del rugbi femení valencià, assenyalant l’entrenador que “és un projecte nou amb jugadores de la casa i amb la il·lusió de créixer i ser cada dia millors”, confessant a més que “no renunciem a res”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]