RUGBI | El stage de pretemporada del CAU Rugby Valencia en la bella Alcalá de la Selva

En un mes la Divisió d’Honor B començarà una temporada més. En la 18/19 el CAU Rugby Valencia, enquadrat en el Grup B, s’estrenarà davant el CN Poble Nou a domicili el proper 16 de setembre.

Per acabar de perfeccionar la maquinària, el staff d’entrenadors del club valencià ha dissenyat un stage de pretemporada de tres dies a Alcalá de la Selva (Terol). Fins a allí es desplaçaran del 31 d’agost al 2 de setembre.

L’escenari triat és un entorn privilegiat en el qual es respira naturalesa pels quatre costats. El CAU Rugby Valencia s’exercitarà durant aquests dies envoltats de muntanyes imponents i d’un clima agradable.

D’aquesta manera l’ardu treball físic que els ofereix als nostres xics serà més suportable. El stage ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalá de la Selva, qui va acceptar la proposta dels valencians atorgant-los totes les facilitats.

L’equip pernoctarà en les instal·lacions de la Colònia Polster (Verge de la Vega). El staff d’entrenadors estarà conformat per Ricky Andrew, Cessar Camusso i Sergi Muñoz.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]