Inicio / Rugbi // + Noticies / RUGBI | La valenciana Ingrid Algar brinda a les Lleones el títol del Torneig Internacional d’Elx

RUGBI | La valenciana Ingrid Algar brinda a les Lleones el títol del Torneig Internacional d’Elx

Les Lleones Seven han conquistat la quarta edició del Torneig Internacional d’Elx, la prestigiosa competició que s’ha celebrat el cap de setmana passat. La selecció espanyola s’ha alçat amb el títol després d’imposar-se en la final a Irlanda per 5-0. Fotografia portada: Walter Degirolmo.

La jugadora valenciana Ingrid Algar va ser l’encarregada de l’assaig que va donar la victòria a les nostres en la final i per tant el títol. La seUa participació en el Torneig Internacional d’Elx no ha passat desapercebuda, sent triada MVP del campionat.

Les espanyoles partien com una de les favorites per conquistar el títol i així ha estat.

En la liguilla, en la qual es van enfrontar tots els conjunts entre si, Espanya va vèncer a Bèlgica per un contundent 31-7. Després, en el següent partit, van caure enderrocades davant Irlanda per 12-24.

Uns resultats amb els quals es van colar en la final, on es van prendre la seua particular revenja davant les irlandeses en guanyar-los per 5-0 gràcies a l’assaig de la valenciana Ingrid Algar.

Les pupil·les del seleccionador valencià Pedro de Matías continuen així augmentant el seu palmarès.

Sobre Alba Molina

Alba Molina

Mira también....

RUGBY | Les Abelles certifican su pase a semifinales en la promoción a la Liga Iberdrola// Fotos

Les Abelles certificaron su paso a la fase de ascenso a la Liga Iberdrola en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *