RUGBI | L’equip del valencià Pedro de Matías aconsegueix una cinquena posició en el Mundial

Les ‘lleones’, les jugadores de la selecció espanyola de rugbi, aconsegueixen una brillant cinquena posició en el Mundial de Seven celebrat el cap de setmana passat en Sant Francisco. L’equip del seleccionador Pedro de Matías sap que aquest esport, on l’oval és el protagonista, no deixa marge per a error.

Per açò, les ‘lleones’ sabien que cada partit per a guanyar la Copa del Món era eliminatori per açò van eixir al camp amb tota l’energia per a enfrontar-se als seus rivals. El primer enfrontament va ser contra Fiji, l’equip del seleccionador valencià va aconseguir detenir el setge, va resistir i es va portar el primer triomf (19-12).

La modalitat olímpica de l’esport oval esprem la potència física i condensa la intensitat en dos temps de set minuts

El segon partit va deixar a la selecció lluny de les medalles, es va enfrontar a Austràlia una de les candidates a guanyar el títol, el resultat va ser un 0-34. Quant al tercer partit, les ‘lleones’ van remuntar amb un 26-14 en l’enfrontament amb Canadà. I l’últim partit enfront d’Irlanda, va estar molt igualat, la segona part va ser crucial i gràcies a un xoc de potència decidit per un assaig guanyador (12-7) de la valenciana Teresa Bueso, les ‘lleones’ quedaven en quitació posició.

El Munidal va guanyar Nova Zelanda, però la selecció espanyola femenina va quedar en una merescuda cinquena posició i amenaça amb seguir millorant.

Foto: Federació de Rugbi CV

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]