RUGBI | Les Abelles avancen en les eliminatòries per l’ascens i el CAU és eliminat // Fotos

Este cap de setmana s’ha resolt la primera eliminatòria d’ascens a la divisió d’honor del rugbi espanyol i mentre Les Abelles van aconseguir una angoixosa classificació, el CAU València va caure eliminat a Madrid. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Per parts, Les Abelles, van fer valdre els tretze punts d’avantatge que van aconseguir al partit d’anada a Cantàbria perquè ahir van perdre el partit per 26 punts a 29 front el Bathco. Ha sigut un encontre on l’equip de Santander ha arribat a tindre un avantatge de nou punts, perillant la classificació per a la penultima eliminatòria per l’ascens. El conjunt valencià semblava bloquejat davant d’este important partit i del plé absolut a Quatre Carreres. Només els tirs a pals  de l’irlandes Nial Earls mantenia al marcador a Les Abelles sobre tot en un inici desastròs de segona part que va fer que el marcador siguera 13 a 22 botant totes les alarmes. Les substitucions de Manuel Nadal reforçaren la linia de tres quarts i els colps de càstics anotats pels valencians feren la resta.

Per la seua banda, el CAU, que havia empatat en l’anada amb el Pozuelo, va caure derrotat per 20 a 3, i, per tant, eliminat de la lluita per l’ascens després d’un primer acte molt igualat i una segona part on la força fisica local va ser decisiva, això si, sense aconseguir cap assaig a la segona part, només amb la transformació de colps de càstic mitjançant Williams, va fer més ampla la distància al marcador. Així, el CAU possa punt final a una gran temporada amb el subcampionat de la divisió d’honor B del rugbi espanyol.

La següent eliminatòria per a Les Abelles sera front el Ciencias de Sevilla, que ha eliminat el Liceo Francés, amb el partit d’anada a València dissabte vinent i la tornada a la capital d’Andalusia.

Les Abelles-Bathco (paloma navarro)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]