»
»
»
RUGBI | Les Abelles i Tecnidex, líders en Primera i Segona territorial femenina

Baix la pluja torrencial que va caure dissabte passat es va disputar la segunda jornada en Primera i Segona Territorial femenina ens va deixar com a líders al CP Les Abelles i Tecnidex València, únics dos equips que han disputat dos partits i que s’han saldat amb victòria. Foto: CP Les Abelles.

Primera Territorial

En la primera divisió territorial femenina, el CP Les Abelles va demostrar la seua superioritat després d’endossar-li un 0-93 al CR Castelló, equip que cull ara la seua segona derrota en el que portem de curs. Als cinc minuts, Les Abelles ja havia convertit el seu primer assaig. Deu jugadores diferents van aconseguir anotar algun punt en el partit, amb Margarita Pérez com a màxima convertidora (19 punts).

Va ser el CAU València l’equip que va descansar esta jornada

En contraposició, Universitat d’Alacant i Estudiants RC València van disputar el xoc més igualat fins al moment, que es va saldar amb victòria local per 22-17. El partit va ser igualat de principi a fi, amb les locals avançant-se primer i amb les visitants remuntant per a anar-se’n amb avantatge al descans. En el minut 62 era l’Estudiants RC qui liderava per 12-17, però en els últims deu minuts, les locals van convertir dos assajos que van propiciar la victòria alacantina.

Segona Territorial

El CR Sant Roc va debutar en la competició després de descansar en la primera jornada i ho va fer amb derrota davant del Tatami Rugbi Club per 14-37. L’equip visitant es va posar per davant en el marcador en el minut 2, i des de llavors no va deixar de comandar en l’electrònic. L’assaig de Lucía Pérez per part del Sant Roc va donar peu a una remuntada que finalment no es va materialitzar.

L’UCV Rugbi va ser l’equip que va descansar esta jornada

En l’altre partit de la jornada dos, Tecnidex València va superar al CP Les Abelles B per un resultat de 5-31 en un xoc parell que va ser definit en els últims 20 minuts de partit, quan Les Abelles B no va ser capaç de convertir més de cinc punts i Tecnidex ho va aprofitar per a anar-se en el marcador.