RUGBI | Les Abelles, primer equip campió en categoria femenina i masculina

Les Abelles masculí, ja amb el titol aconseguit, guanyava a la Sanboiana per a abastar els 99 punts a la lliga però cedia tot el protagonisme a l’equip femení  que abastava el seu primer titol en guanyar a la final el Tecnidex València per 15 punts a 10 en un gran derbi.

És un fet històric. Les Abelles han aconseguit el titol tant masculí com femení, la qual cosa mai no hi havia passat. “Tractar a les dues seccions del club com a independents amb els seus objectius i les mateixes prioritats ha portat este èxit” ha dit el president de Les Abelles, Ricardo Brage.

Este tracte d’igualtat ha generat un grup de dones amb capacitat de millora cada any perquè la secció té només 7 anys de vida. Brage recorda que “al principi eren només 9 ó 10 i només podien jugar seven, eren unes xiquetes i ara han creixcut i s’han convertit en jugadores. S`han fet dones”.

L’objectiu ara és altra, lluitar per pujar a la màxima categoria. Els homens ja tenen experiència i saben que s’enfrontaran el Bathco de Santander mentre les xiques jugaran ara una lliga de grups amb quatre equips per a disputar després una eliminatòria directa. El seu entrenador Guillermo Ahuir diu que “estan preparades per a tot, ací la experiència és fonamental i sera la primera volta que arribem a este nivell”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]