RUGBI | L’internacional Sub-18 Juan Martínez, operat amb èxit de la seua greu lesió

El mig-melé del CAU València Sub-18, Juan Martínez, ha sigut intervingut amb èxit de la greu lesió que va patir dissabte passat després que una jugada més que desafortunada li causara fractures en les vèrtebres c5 i c6, a l’altura del coll. Fotos: CAU València.

El jugador internacional amb la Selecció Espanyola Sub-18 no va tindre la millor de les seues sorts després que patira un dur xoc entre un company i un rival. Martínez va quedar just en el mig del xoc, per la qual cosa el doble colp va provocar una jugada desafortunada que va manar directament a l’hospital al talentós jugador del CAU València.

Al mitjà-melé del CAU València se li van realitzar les corresponents proves mèdiques per a descartar qualsevol tipus de mal crònic a causa de l’altura de l’impacte i la proximitat de les vèrtebres amb el coll i cap. Afortunadament, no es va detectar res més greu que les pròpies fractures en les cervicals.

Encara no se sap el temps de recuperació

L’operació duta a terme durant el dia d’ahir va resultar tot un èxit, i ara Juan Martínez descansa ja a l’hospital a l’espera de passar a planta per a completar la recuperació, la qual encara no se sap quant tardarà a completar-se. Des de Golsmedia Sports desitgem una ràpida recuperació a Juan Martínez.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]