RUGBI | Més de 14000 entrades venudes per a la final de la Copa del Rey

La venda d’entrades per a la final de la Copa del Rey de Rugbi entra en la seua recta final. Com ja vam anunciar l’encontre es celebrarà a l’estadi Ciutat de València el proper 29 d’abril a les 12:30 hores i que emfrontarà als dos millors equips de l’última dècada a Espanya, el VRAC Quesos Entrepinares i el Silverstorm, ambdós conjunts de la ciutat de Valladolid.

Les darreres informacions oficials indiquen que la xifra d’entrades venudes es de quasi 15.000, pel que, a falta de les entrades que es compren als propers dies o a la taquilla de l’estadi el mateix dia 29, ja hi ha més de mitja entrada assegurada, ja que recordem el Ciutat de València té una capacitat de 25.000 espectadors.

La festa del rugbi s’apropa, i la Comunitat Valenciana acollirà la setmana vinent el millor encontre que es pot viure ara mateix al pais, i sobretot rebrà la visita de les considerades millors aficions de rugbi a Espanya. Tot preparat doncs per a que l’òval comence a girar quan l’àrbitre ho indique.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]