RUGBI | Reforços interessants pel CR La Vila

Segueix confeccionant la seva plantilla l’únic representant valencià en la màxima categoria del Rugbi espanyol i des de l’anterior publicació cal remarcar que han incorporat a l’argentí Franco Hazaña (foto esquerra) i al nigerià Kolade Emmanuel Babau ‘Manolo’ (foto dreta). Foto: CR La Vila.

El primer d’ells pesa 118 quilos i mesura 1’77 metres, tractant-se d’un davanter nascut el 21 de desembre de 1992 a Buenos Aires que sol jugar en les posicions de pilar i talonador. Va pertànyer a l’Olivos Rugby Club, una entitat històrica d’Argentina que ja compta amb 91 anys de vida, mentre que també ha defensat els interessos del Clermont Auvergne, havent guanyat un campionat S23 amb aquest prestigiós club francès, i el Cavalieri Prato, conjunt de la màxima categoria italiana.

Franc Gesta ha jugat a Argentina, França i Itàlia, i Manolo a Anglaterra

Pel que fa a l’altra alta, va néixer el 18 d’octubre de 1994 a Nigèria i arriba per reforçar la segona línia jonense comptant amb un pes de 110 quilos i 1’85 metres. Es va formar en el Old Crossleyans anglès, però des de fa sis anys resideix a Múrcia, havent militat el Club Universitari Rugbi Murcia, mentre que ara s’enrola en un equip que ja prepara a consciència la seva estrena de lliga prevista per al cap de setmana del 16 de setembre enfront del Cisneros a Madrid, en la qual serà el seu segon any seguit en la Liga Heineken.

Per a això, cal remarcar que han preparat un interessant triangular amistós per dissabte que ve, 1 de setembre, a partir de les 19:30 hores en l’Estadi de la Vila Joiosa. En ell, els de Hernán Quirelli s’enfrontaran al Silverstom El Salvador de Valladolid -actual subcampió tant de la Liga Heineken com de la Copa del Rey– i a Les Abelles -que milita en Divisió d’Honor B i va fregar l’ascens de categoria-, disputant-se cada partit amb dos temps de 20 minutos cadascun.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]