RUGBI | El Rugbi Club València Sub-18 bronze al Campionat d’Espanya

Excel·lent Campionat d’Espanya Sub-18 el que ha realitzat l’equip del Tecnidex València Blau, que han aconseguit el tercer lloc que li atorga la medalla de bronze i el reconeixement com un dels millors equips Sub-18 d’Espanya. Foto: Rugbi Club València

La primera jornada va ser impecable per al combinat valencià malgrat estar enquadrat en un dur grup en el qual es va veure les cares enfront del Sant Cugat, CR El Salvador i El Liceu Francés de Madrid. Les trobades es van celebrar en el Camp de Sant Cugat del Vallés.

El segon dia de competició va estar marcat per les fortes pluges que van dificultar la pràctica de l’esport, encara així, en l’encontre pel bronze, el Rugbi Club València va treballar molt bé en equip per a acabar aconseguint un definitiu assaig enfront del Cisnero en l’última jugada i penjar-se així el metall.

Cal destacar que tant en l’equip Blau, com en el Blanc, que va acabar en la posició 12, del Tecnidex València, van poder comptar amb jugadors d’altres equips de la Comunitat com a Rugbi Castelló, Rugbi Alzira o Inter Rugbi.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]