Inicio / Rugbi // + Noticies / RUGBI SEVEN | La selecció valenciana taronja conquesta l’I Torneig Femení Alpesa Ciutat de Tavernes

RUGBI SEVEN | La selecció valenciana taronja conquesta l’I Torneig Femení Alpesa Ciutat de Tavernes

Tavernes va acollir el passat cap de setmana, concretament el dissabte 22 de desembre, la primera edició del Torneig Femení  Alpesa Ciutatde Tavernes. Una competició organitzada pel Tavernes Alpesa Rugbi Club i en la qual la selecció FRCV ntaronja va ser la millor alçant-se merescudament amb el títol. Fotografies: FRCV.

La pròpia Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana (FRCV) va noliejar un autobús, que va partir a les 08.30 hores des del Poliesportiu Quatre Carreres de València, facilitant així el desplaçament dels equips. Fins a un total de sis formacions van participar en el torneig: Tavernes i Cullera, CAU València, Sant Roque, Estudiants, Selecció Valenciana Taronja i Selecció Valenciana Blava.

La selecció valenciana taronja es va proclamar campiona, seguida del CAU València i del C.R. Sant Roque.

La selecció valenciana taronja va erigir vencedora i per tant es va portar el títol de la primera edició Torneig Femení Alpesa  Ciutat de Tavernes. El podi el van completar el CAU València en segon lloc i el C.R. Sant Roque en tercer lloc respectivament.

Quant als premis individuals, esmentar dos. En primer lloc l’atorgat a Martha Carrasco (FRCV Taronja – CAU València) com a millor jugadora de torneig. En segon i últim lloc ens trobem amb Andrea Ramírez, qui va ser guardonada amb el Trofeu al Joc Net.

Martha Carrasco va ser nomenada millor jugadora, Andrea Ramírez va rebre el Trofeu al Joc net.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *