Inicio / Rugbi // + Noticies / RUGBI SEVEN | Les Lleones valencianes Ingrid Algar i Teresa Bueso, a preparar la Sèrie Mundial de Sydney

RUGBI SEVEN | Les Lleones valencianes Ingrid Algar i Teresa Bueso, a preparar la Sèrie Mundial de Sydney

Les Lleones Seven tornen al treball dilluns que ve 7 de gener per a donar la benvinguda al 2019. I és que està molt a la vora la Sèrie Mundial de Sydney, programada per al primer cap de setmana de febrer i on nostres noies buscaran rescabalar-se dels últims resultats.

Les pupil·les del seleccionador valencià Pedro De Matías es veuran les cares a Madrid del 7 al 10 de gener per a començar a preparar la següent cita del calendari internacional, on aspiren a millorar de manera notable el novè i desè lloc obtinguts en Glendale i Dubai respectivament.

Les Lleones 7 es concentren a Madrid per a preparar la Sèrie Mundial de Sydney de febrer.

De Matías ha anunciat la llista oficial de 17 jugadores entre les quals no mancada cap de les assídues de la disciplina olímpica, entre elles les valencianes Ingrid Algar i Teresa Bueso. Aquesta última torna a la convocatòria en tornar a trobar-se a Espanya per les vacances de Nadal.

Les que també tornen a la convocatòria són María Casado i Eli Martínez, els qui no van estar a Emirats Àrabs al desembre per decisió tècnica. Sabina Hurtado, Eva Aguirre, Enara Cacho i Paula Requena completen una llista de molt de nivell.

De les 17 jugadores convocades hi ha dues valencianes: Ingrid Algar i Teresa Bueso.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *