RUGBI SEVEN | Les valencianes Ingrid Algar i María Calvo, octaves en l’Europeu de Kazán

Després de la meritòria cinquena plaça en el Mundial de Sant Francisco, la selecció espanyola femenina de Rugbi Seven va posar rumb el cap de setmana passada a Kazán. La ciutat russa ha acollit la segona sèrie dels GPS 7s europeus, en la qual les Lleones han finalitzat en vuitena posició.

Les pupil·les del valencià Pedro De Matías van perdre la classificació contra França (31-0); en la lluita pel cinquè lloc van sucumbir davant Irlanda (5-14); i van caure enderrocades en l’últim partit davant Bèlgica (5-12).

Es tractava de la segona i última etapa d’un Campionat d’Europa en el qual nostres xiques han finalitzat en desena posició amb catorze punts. Es dóna així per conclòs el calendari internacional femení de la temporada 2017-2018.

A més del seleccionador nacional, les valencianes Ingrid Algar i María Calvo van formar part de l’expedició espanyola en Kazán.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]