Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Rugbi // + Noticies / RUGBI | Tres valencians convocats en el XV Lleó per als partits contra Namíbia i Samoa

RUGBI | Tres valencians convocats en el XV Lleó per als partits contra Namíbia i Samoa

El proper diumenge 11 de novembre començarà la concentració del XV Lleó a Guadalajara per afrontar la finestra de novembre, en la qual s’enfrontarà a les seleccions mundialistes de Namíbia i Samoa. Els partits, estipulats pel 17 i 24 de novembre respectivament, es disputaran en l’Estadi Central de la Universitat Complutense de Madrid.

El seleccionador nacional Santiago Santos ha publicat la llista oficial de 39 jugadors que ens representaran en aquestes trobades, en els quals la Comunitat Valenciana cobrarà importància en aportar tres jugadors valencians. Tots ells han estat formats en la pedrera del CAU Rugbi València.

Es tracta de Álvar Gimeno, Guillermo Domínguez i Vicente De l’Hoyo. Tots ells són naturals de L’Eliana.

Dels tres valencians cal destacar a Álvar Gimeno. El jovencísimo centre del VRAC Formatges Entrepinares s’ha convertit al costat de Tomás Munilla en el jugador més jove de la selecció valenciana en comptar amb només 20 anys. A més, Gimeno explica ja amb 8 internacionalitats.

Quant als altres dos valencians, el zaguero Guillermo Domínguez i el talonador Vicente De l’Hoyo, aquesta convocatòria suposa la primera amb el XV Lleó. Mentre que Domínguez milita als seus 21 anys en el Cisneros de Madrid, de l’Hoyo fa el propi als seus 22 en el SilverStorm El Salvador.

Els tres valencians, joves promeses en la selecció espanyola Sub-20, volen demostrar a Santos que pot comptar amb ells.

Santiago Santos ha afirmat que l’objectiu no és un altre que “guanyar els dos partits”. El primer partit, on es veuran les cares davant Namíbia, és per al seleccionador nacional “clau per consolidar la nostra posició entre els 20 millors equips del món. Estan en joc punts per al rànquing mundial”.

“Si Namíbia ens guanya ens passaria perquè actualment està en la posició número 22. Els últims dos enfrontaments han estat molt igualats”, agrega Santos.

Respecte a la trobada front Samoa, Santos incideix que “és molt més complicat perquè en teoria són superiors”. “Està en el lloc 16 del rànquing mundial i guanyar-li ens donaria l’oportunitat d’ascendir probablement al lloc 18”, afegeix.

“És la primera vegada que juguem contra Samoa amb la selecció absoluta, encara que ja hem competit contra ells amb èxit a nivell de sub 20 i de seven. Sabem que és molt difícil guanyar però creiem que igual que va succeir contra Romania al febrer està al nostre abast”, conclou.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *