RUGBI | El XXI Torneig Rugbi Platja Tiburón ja coneix els seus campions // FOTOS

València ha albergat aquest cap de setmana el XXI Torneig Internacional de Rugbi Platja Tiburón, una de les cites més rellevant del rugbi platja que se celebra des de 1997 i que ha comptat amb 1100 participants de diferents llocs d’Espanya. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

IMG_4848

Un total de 95 equips han visitat la Platja de les Arenes on s’han muntat els camps -de grandària més reduïda a l’habitual- d’aquest Torneig Tiburó i han quedat enquadrats en les categories d’escoles (55 equips), veterans (4 equips) i sènior tant masculí (18 equips) com a femení (18 equips).

El Torneig Tauró se celebra des de 1997 en homenatge a José Rubio Cases, jugador del Rugbi Tatami mort durant un partit

El torneig, que ha comptat amb la novetat de celebrar-se exclusivament en dos dies, va començar el dissabte al matí amb els primers partits d’escoles, encara que el plat fort de la jornada va arribar amb els partits de sènior que es van disputar a partir de les 17:00 hores. Els 36 equips amateur (18 masculins i 18 femenins) van disputar els seus partits de grups -sis grups de tres equips- durant la vesprada i a última hora es van disputar les finals. En elles, el Valencian Nightingales va ser el campió masculí en vèncer al Wissthemama en la pròrroga, mentre Rhinas feia el propi en la categoria femenina davant Boniques.

*IMG_4850

Durant el diumenge es van tornar a disputar partits d’escola i el UerMoncada es va proclamar vencedor de la categoria veterana per a tancar un Torneig Tiburón que ha sigut de nou un èxit. A més, durant la present edició s’ha comptat amb més jugadores que en anteriors edicions -unes 400- i amb una àmplia majoria femenina en el cos arbitral, així com en l’estructura organitzativa amb la finalitat de contribuir en la igualtat i en la visibilitat de la dona en l’esport.

Torneo Tiburón (paloma navarro)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]