S’aproven els projectes per a edificar 100 vivendes en Les Moreres i La Bega

El Consell d’Administració d’Aumsa, l’empresa municipal d’actuacions urbanes de l’Ajuntament de València ha aprovat hui la redacció de dos projectes per a la construcció de vivendes de Protecció Pública.

Los dos edificis es trobaran en els barris de Les Moreres i La Bega

Vicent Sarrià, regidor de Urbanisme, va destacar que continuen fent realitat el Pla de Vivenda 2018-2021 d’Aumsa per a augmentar el parc de vivenda públic municipal, a més preveu l’execució de 177 pisos.

El primer bloc de vivendes constarà de 41 vivendes i de dos locals, i se situarà en el carrer Hortolanes, en la Unitat d’Execució Única del sector 5 Camí de les Moreres. La inversió prevista per a la construcció del primer edifici és de 4.300.000 euros. 

Mentre que el segon es construirà en una parcel·la limitada en l’avinguda de Tarongers i els carrers doctor Álvaro López, Riu Tajo i Riu Pisuerga. En esta edificació es crearan 70 vivendes i la inversió serà de 6.900.000 euros.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]