Inicio / Noticies Societat / Oci / Segueix de prop tots els actes en el programa de les Falles 2019 

Segueix de prop tots els actes en el programa de les Falles 2019 

Ja estem en Falles, i per això portem tots els esdeveniments que se celebraran a València en els dies grans de les millors festes del món.

Els dies més importants són del 15 al 19 de març

Aquest divendres 15 es pot considerar el dia d’inici oficial de les Falles, una jornada marcada per la Plantà dels monuments fallers i per la lectura del veredicte popular i proclamació de el Ninot Indultat 2019 a les 17.30 hores.

A més, a les 00.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc “L´albà” de les falles.

Seguim amb el 16 de març, on es continuaran plantant les falles i a les 16.30 hores en la tribuna instal·lada davant l’Ajuntament, repartiment de premis obtinguts per les falles infantils, Cavalcada del Ninot i llibrets de falla. A les 00.00 hores el castell de focs artificials al passeig de l’Alameda.

El diumenge 17 les Falles 2019 ens tenen preparada l’Ofrena, un dels actes majors i que s’allarga durant dos dies, i a les 09.00 hores en la tribuna de l’Ajuntament reparteix els premis obtinguts per les falles, i a la 01.00 hores castell de focs artificials en el passeig de l’Alameda.

El 18 de març de 2019 és el penúltim dia de Falles i l’últim dia de Ofrena

No només això, també és la Gran Nit del Foc en la qual es llança un espectacular castell de focs artificials, a la 01.30 hores. El dia gran el Dia de la Cremà, l’últim dia de falles, a les 19.00 hores se celebra la Cavalcada del Foc pel carrer de Colón, i a les 22.00 “Cremà” de les falles infantils, i a les 00.00 hores “Cremà” de totes les falles de València.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *