»
»
»
»
»
MOTOR | Finalitza el somni del Rally Dakar per a Nacho Sanchis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOR | Finalitza el somni del Rally Dakar per a Nacho Sanchis

La representació valenciana al Rally Dakar ha perdut un dels seus integrants, el pilot i farmacèutic d’Enguera Nacho Sanchis, qui no ha rebut el permís de l’organització per prendre la sortida a la quarta etapa del Rally més dur del planeta. Foto: Rally Dakar.

El fi d’aquesta historia va començar ahir, quan al quilòmetre 63 de la etapa 3, la corresponent a aquest dilluns, la moto va deixar de funcionar, i després de moltes hores tractant d’arreglar l’averia, i al veure que estava fent-se de nit, el valencià va decidir ser remolcat fins a la meta i buscar ser repescat per l’organització.

A pesar que en un principi se li va notificar que podria sortir a la quarta etapa, quan aquest matí s’ha presentat amb la moto arreglada a la línia de sortida, els jutges li han comunicat que no estava a la llista, pel que deuria abandonar el Rally.

Amb aquesta baixa tant sols queden dos representants, Joan Barreda, que després d’una mala tercera etapa deurà remontar quasi 20 minuts i Jairo Segarra, en aquest cas com a motxiller de la participant Rosa Romero.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil