S’instal·laran càmeres de vigilància en els monuments de València 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovarà el projecte d’instal·lació de 43 càmeres de vídeo vigilància en els espais públics on es troben 7 monuments declarats Bé d’Interès Cultural (BIC).

El projecte compta amb un pressupost de 508.298,91 euros i un termini d’execució de tres mesos

Els monuments a vigilar són: la Llotja de la Seda, les Drassanes, el Almudín, el Palau de Cervelló, les Torres de Serrans, les Torres de Quart i el Museu de la Ciutat. Les cambres es posaran en fanals de l’enllumenat públic.

La Regidoria de Patrimoni va explicar que el projecte estava llest el mes de juliol passat, i s’han hagut d’obtenir els informes preceptius per a aquest tipus d’instal·lacions. Aquests informes són l’autorització de la Delegació de Govern per a instal·lar les càmeres de vídeo, i l’autorització patrimonial.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]