Inicio / Noticies Societat / Transport / S’obriran quatre nous aparcaments a València 

S’obriran quatre nous aparcaments a València 

Aparcar a València pot convertir-se en una missió impossible i és per això que l’Ajuntament de València construirà 4 nous aparcaments públics. 

Aquesta iniciativa serà duta a terme en el proper 2019, ja que segons un 51,5% dels veïns de València pensin que el problema de l’estacionament ha empitjorat en l’últim any, això s’ha descobert a través de el baròmetre municipal d’opinió ciutadana sobre serveis públics.

Els nous aparcaments sumen un total de 12.202 metres quadrats

Carlos Galiana, regidor delegat d’Estadística, ha explicat que a través de l’EMT, habilitarà quatre aparcaments en solars on habitualment ja aparcaven els vehicles en condicions precàries. Ara es realitzarà un asfaltat de les parcel·les i se senyalitzaran com a estacionaments públics de lliure accés.

Els quatre aparcaments es troben en el carrer Flor de Maig (La Fonteta Sant Lluís),  al carrer Nino Bravo (Ciutat de les Arts i les Ciències), Pere de la Muntanya (Benicalap) i Plaça de Vicente Castell Maiques (La Llum).

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

Noves rutes en Ryanair des de València

La companyia low cost Ryanair estrena sis noves rutes per a la temporada d’hivern, entre ells: Cagliari, Fes, Bristol, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *