»
»
TENNIS | El castellonenc Andrés Artuñedo conquista el ITF Pro Futures de Praga

Els tennistes de la Comunitat Valenciana continuen donant-nos alegries. El castellonenc Andrés Artuñedo s’ha alçat amb el títol en el segon ITF Pro Futures (25.000$) que s’ha disputat aquests dies a la ciutat de Praga. Fotografia portada: Andrés Artuñedo.

El de la Vall d’Uixó es va imposar en la gran final al jugador local Michal Konecny en dos sets: 6-1 i 7-6(1). Una final que fa la número 20 del que portem de circuit i un trofeu que conforma el quart triomf que ha collit en el que portem de temporada.

Artuñedo ha guanyat aquest any els tornejos de Sharm El Sheikh-13 (Egipte), Yerba-11 (Tunísia) i Mulhouse (França).

Així mateix, ha aconseguit ser finalista en el torneig de Yerba-12 (Tunísia) i cuartofinalista en l’ATP Challenger de Segòvia. Sobre aquesta última competició, esmentar que va participar per mediació d’una invitació.

Sense cap dubte aquesta és la millor campanya de tota la trajectòria esportiva d’un Andrés que barallarà en 2019 per assaltar al Top300 del món així com consolidar-se en el circuit Challenge.