sara sorribes
Sara Sorribes. Foto: ITF.

TENNIS | La castellonenca Sara Sorribes cau en la final de West Vancouver davant Heather Watson

Sara Sorribes. Foto: ITF.

No va poder ser. La tennista castellonenca Sara Sorribes no va poder alçar el títol de campiona en el torneig ITF de West Vancouver (el Canadà) després de perdre en la final davant la britànica Heather Watson per un ajustat resultat de 7-5 i 6-4, on totes dues jugadores van realitzar un pobre percentatge de punts guanyats amb el seu servei.

En el primer set tot semblava de cara per a la tennista castellonenca. Des del primer moment es va mostrar més ficada en la trobada, sent superior al seu rival. Va trencar el servei de la britànica en dues ocasions de forma consecutiva per a col·locar el 1-5 en el marcador, però Watson es va refer.

Sorribes va deixar escapar un 1-4 al seu favor

Va trencar el servei de Sorribes i va posar el 4-5 posteriorment. La castellonenca va disposar de fins a tres boles de set (0.40) amb el seu servei, però Watson va remuntar i va trencar el seu servei. Amb el 5-5 en el marcador i amb la moral molt més alta que la de Sorribes, es va portar de forma clara tant el seu servei com el ‘break’ definitiu per a posar-se per davant (7-5).

En el segon set les tornes no van canviar quant a trencaments de servei es refereix. De fet, Watson es va portar el seu servei en el primer joc, i fins al 4-4 de Sara Sorribes no van poder mantindre el seu servei. Una vegada amb el 5-4 en el marcador a favor de l’anglesa, Watson va aconseguir trencar el servei de la castellonenca per a adjudicar-se el torneig de West Vancouver per 7-5 i 6-4.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]