Inicio / Raqueta // + Noticies / Tennis // + Noticies / TENNIS | Lucía Llinares i Pablo Alemany campions cadet de la Comunitat Valenciana

TENNIS | Lucía Llinares i Pablo Alemany campions cadet de la Comunitat Valenciana

Aquest darrer cap de setmana es va disputar la 42ª edició del Campionat de la Comunitat Valenciana Cadet, que va tenir lloc en el CT El Collao, i que va proclamar a Lucía Llinares i Pablo Alemany com a campions. Fotos: FTCV.

tenis femenino

La primera de les competicions va ser la femenina, en una trobada estranya que va començar guanyant Judith Perelló per un contundent 6/0. Lluny de rendir-se, la del CT València, Lucía Llinares (en la foto superior), va aconseguir mostrar el seu millor joc i va aconseguir donar-li la volta al marcador per a acabar portant-se la final per 0/6 6/2 6/3.

tenis masculino

En el que al masculí es refereix, la final va ser dominada per Pablo Alemany en dos disputats sets que es van decidir per un break en els últims serveis del seu contrincant Pablo Muntanyés, a qui va superar per 7/5 7/5. El campió no va cedir cap set en tot el torneig, ni en la citada final ni en les seues trobades enfront de Pablo Archiles i Óscar Pinto.

En categoria de dobles, les vencedores van ser Irene Artigas i Sandra Requena, que van guanyar per 4/6 7/5 10/3 a la parella formada per Raquel González i Mar Requena. En categoria masculina, per la seua banda, els vencedors van ser Carles Arteche i Pablo Archiles, que van superar per 6/3 6/7 (5) 10-6 a Héctor Talens i Nacho Morant.

Els classificats per part de la Comunitat Valenciana per al Campionat d’Espanya Cadet que se celebrarà el 18 de juny a Pamplona són els campions i els finalistes.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

TENNIS | Lucia Marzal i Nacho Calvo triomfen a l’Open del C.T. Las Vegas

El Club de Tennis Las Vegas de la localitat de L’Eliana, en la província de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *