Inicio / Raqueta // + Noticies / TENNIS | En marxa el circuit de tennis Costa Blanca

TENNIS | En marxa el circuit de tennis Costa Blanca

El patronat de turisme Costa Blanca col·laborara amb la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana per desenvolupar un important circuit de tornejos internacionals, que es duran a terma en diferents municipis de la província d’Alacant.

Així ho han acorcat el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, i el president de l’organisme federatiu, Antonio Martínez Cascales, al llarg de la trobada que han mantingut al Palau provincial. El circuit de tennis Costa Blanca, contempla una decena de tornejos de diferents categories i nivells. L’ATP Challenger Tour, L’ITF Pro Circuit, els junior i senior i el Tennis Europe Junior Tour son algunes de les competicios que s’endinsen en esta proposta que es desenvolupara a localitats com ara Villena, Xàbia, Dénia, Alacant i Benidorm i que compta amb el recolzament de David Ferrer i Juan Carlos Ferrero.

El president de la institució alacantina ha explicat que esta col·laboració s’articulara a traves d’un conveni que es signara a les properes setmanes i ha assenyalat que “el nostre repte és que a la província sempre siga temporada alta, es a dir, que tingam turistes de tot tipus tots els dies de l’any amb l’objectiu de garantir l’estabilitat laboral per als treballadors del sector”.

En este sentit, el president de la Federació ha manifestat que el “tennis és un esport molt relevant per a la nostra província que atrau cada any a un gran nombre de persones de païssos d’Europa i Asia. La seua vinculació amb el turisme por tindre importants beneficis per la nostra economia i per això volem potenciar-lo”.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

PÁDEL | Els valencians Carlos Conde, Gal·la León i Salva Pons triomfen en el Mundial de Veterans

La ciutat malaguenya de Estepona ha acollit del 8 al 13 d’octubre el primer Mundial de Pádel de Veterans, …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *