Inicio / Raqueta // + Noticies / Tennis // + Noticies / TENNIS | Representació valenciana en la convocatòria de la selecció juvenil per a l’Europeu indoor “Winter Cup”

TENNIS | Representació valenciana en la convocatòria de la selecció juvenil per a l’Europeu indoor “Winter Cup”

El mes vinent de febrer se celebrarà el Campionat d’Europa en Pista Coberta “WinterCup” amb el qual s’obriran les competicions internacionals d’aquest nou any. Per a això, ja es coneixen els noms que ens representaran en la categoria juvenil, on hi ha esportistes de la nostra Comunitat. Fotografia portada: Tennis Europa.

En aquest Europeu indoor “Winter Cup” les trobades de les fases zonals tindran lloc entre l’1 i 3 de febrer, per a després passar a les finals que se celebraran del 15 al 17 d’aquest mateix mes en diferents ciutats europees. Per a la cita, la Selecció Espanyola Sub-16 estarà composta pel tennista, natural d’Àvila, Daniel Rincón, que formarà equip al costat dels nostres dos esportistes castellonencs, Miguel Pérez Peña i Óscar Pinto. El combinat, capitanejat per Carles Vicens, ha recaigut en el Grup A de la fase zonal, on haurà de veure’s les cares en Varna al costat de Gran Bretanya, Moldàvia, Montenegro, Sèrbia, Eslovàquia, Turquia i l’amfitriona, Bulgària. Si aconsegueixen superar està fase, es classificaran per a les finals que tindran lloc a la ciutat de Ronchin, França.

Les fases zonals es disputaran entre l’1 i el 3 de febrer, mentre que les finals entre el 15 i 17 del mateix mes

A més, la selecció femenina, liderada per Juan Pérez, disputarà a la ciutat portuguesa de Lousada aquesta fase zonal. Fins allí viatjaran les components d’aquest combinat: la guipuscoana Ane Mintegui, la madrilenya Lidia González García i la barcelonina Claudia de les Heras, amb l’objectiu de quedar entre els dos equips primers en el Grup B -compost per França, Israel, Itàlia, Luxemburg, Sèrbia, Eslovènia i Portugal-. D’aconseguir-ho, viatjaran fins a Brest, França, en la lluita pel títol.

Finalment, cal remarcar que, des de la fundació de l’Europeu indoor “Winter Cup” per l’any 1977, el tennis espanyol ha aconseguit adjudicar-se fins a un total de sis títols d’aquesta competició, per la qual cosa aquest any buscaran tornar a aconseguir el triomf i portar-se la setena.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *