Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Esport Adaptat // + Noticies / TENNIS TAULA | L’Autonòmic Adaptat també va tindre protagonisme a Xàtiva

TENNIS TAULA | L’Autonòmic Adaptat també va tindre protagonisme a Xàtiva

El municipi de La Costera, a més d’acollir l’Autonòmic Absolut, també va ser seu de la disputa de l’Autonòmic Adaptat de tenis de taula, el qual va tindre un gran èxit, a més de presentar un nivell magnífic. Fotos: FTTCV.

Si bé informàvem la setmana passada que aquest passat cap de setmana s’anava a disputar a Xàtiva l’Autonòmic Absolut de tenis de taula, cal destacar que paral·lelament també es va celebrar l’Autonòmic Adaptat a nivell individual. Remarcar que els partits corresponents a aquesta modalitat també es van jugar en el Pavelló “Francisco Ballester”.

Centrant-nos en aquest torneig Autonòmic Adaptat, cal informar que es va dividir en dos modalitats: de Psíquics i de Físics. Ressaltar que la categoria de Psíquics estava dividida en cinc categories, sent aquestes Femení, Competició, Adaptat, Down i Habilitats.

D’aquesta manera, després d’una gran quantitat de partits disputats a un magnífic nivell, els guanyadors van ser els següents:

En la modalitat de Físics el campió va ser Iñaqui Jorques, que pertany al TT Xàtiva; mentres que el subcampió va ser Domingo Penalva, vinculat a l’ASSSA Alacant TM.

Físicos

Respecte a la modalitat de Psíquics, en la categoria femenina la campiona va ser Beatriz Fito del Cepivall; en la categoria Competició el líder va ser Óscar Ponce (Llevant); en la categoria Adaptat es va pujar al més alt de pódium Adrián Sánchez (Adaponda) ; en la categoria Down el campió va ser Enrique Gandia (Ontinyent); i en la categoria Habilitats el vencedor va ser Sergio Martín (Llevant).

Femenino

Finalment, des de la FTTCV asseguren que amb l’alt nivell mostrat el passat cap de setmana per tots els participants, es preveuen grans èxits en els pròxims Campionats d’Espanya d’aquells representants de la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *