TENNIS TAULA | Arriba l’hora dels Campionats d’Espanya

La localitat malaguenya d’Antequera acollirà la cita més important dins del món del tenis de taula, que no és una altra que els Campionats d’Espanya. Destacar que més d’una vintena d’equips de la Comunitat Valenciana participaràn en aquestos campionats. Foto: FTTCV.

Hui dimecres dia 20 de juny és una de les dates més assenyalades i esperades per a aquells amants del tenis de taula. I és que hui donaràn començament res més i ni més ni menys que els Campionats d’Espanya de tenis de taula. Remarcar que enguany han sigut acollits per la localitat malaguenya d’Antequera.

Centrant-nos en aquestos campionats, primerament cal informar que es disputaran en el Centre d’Atletisme6t Centenari” -situat en la mencionada localitat malaguenya-. Un magnífic centre que compta amb 42 taules i que rebrà al voltant de 1.300 jugadors entre totes les categories, exceptuant la categoria de veterans.

Representació de més d’una veintena d’equips valencians

Quant als participants, cal destacar que la Comunitat Valenciana tindrà una important xifra de representació, perquè 27 equips valencians estaràn presents en aquestos Campionats d’Espanya; prop de 80 tenistes valencians.

Des de la FTTCV han aprofitat per a “desitjar èxit per a tots els valencians”, els quals tractaràn de millorar el palmarés de l’any passat a Almeria, que consta d’un total de 19 medalles.

Tenis mesa

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]