TENNIS TAULA | El Mediterràneo cau per la via ràpida a Santiago

Sis jornades de la Superlliga masculina de tennis taula i sis derrotes per al CTT Mediterráneo, que és l’unic equip de la màxima categoria que encara no ha puntuat. Foto: José Royo.

El conjunt valencià va tancar el seu desplaçament a Santiago de Compostela per a enfrontar-se a l’invicte Arteal amb una contundent derrota per quatre punts a zero.

Només Libre Sancho i el xinés Jiu Ling van aconseguit un set, encara que tots dos van caure per 3/1 front a Rodrigo Gilabert i Miho Simovic. Pijor sigué per a Javier Enguix i altra volta Ling, que van ser derrotats per 3/0 front a José Enio Mendes i el mateix Gilabert.

Derrota per a l’equip de José Gómez que diumenge vinent es jugarà gran part de les seues aspiracions de permanència perquè rebrà el Fundación Cajasol Hispalis que només ha sumat dos punts a esta Superdivisión masculina de tennis taula.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]