Inicio / Més Poliesportiu / TENNIS TAULA | El Mediterràneo dòna un pas més cap al descens

TENNIS TAULA | El Mediterràneo dòna un pas més cap al descens

El Club de tennis taula Mediterràneo va tornar a perdre en duel directe per la salvació front la Universitat de Burgos. És cuer en solitari i encara no ha guanyat cap enfrontament. Foto: José Royo.

La derrota per quatre punts a dos front els castellans fa que el conjunt valencià continue tancan la classificació de la superdivisió masculina. I això que va possar-se dues vegades per davant al marcador però a la fi, els burgalessos van remuntar per a aconseguir la victòria.

La matinal s’obria immillorable amb el triomf de Libre Sancho sobre Jorge Ausín per un contundent tres a zero. A continuació, el serbi Bojan Milosevic perdia front a Alexandru Cristian Cazacu, per a que pujara l’empat a un punt al marcador. El cubà Reiner Cabezas tornà a posar el Mediterràneo per davant. Però a partir d’ací, tres partits perduts de forma consecutiva per Sancho, Cabezas i Milosevic colocaren el dos a quatre final.

Un punt en les primeres 10 jornades de la superdivisió masculina és el bagatge del conjunt valencià que, tot i això, es troba a només una victòria de la salvació.

 

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

POLIESPORTIU | Convocats els XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat aquest dilluns 6 d’agost en el …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *