Totes les estrenes de la plataforma Netflix per a juliol 

Es comencen a notar les ganes d’estiu, i per això, la companyia Netflix ha publicat les estrenes que inundaran la plataforma més famosa el mes de juliol. Incloent així pel·lícules, sèries, documentals i contingut infantil.

Si per alguna cosa destaca juliol és per que ve carregat d’estrenes i és que l’1 de juliol s’estrena Designated Survivor: 60 Days, el remake de Successor designat, Stone Age, Zombie Dumb, Titipo Titipo, i catorze noves sèries.

Les estrenes de temporada més esperats del mes són La casa de paper i Stranger Things

El 4 de juliol arriba la esperadissima temporada 3 de Stranger Things, on ens traslladarem a l’estiu de 1985 en Hawkins, on hi haurà presència d’espies soviètics i una nova història. I una altra de les més anhelades sèries  arriba el 19 de juliol, on podrem veure la tercera temporada de La casa de paper, on la banda es tornen a reunir per a crear un pla de rescat.

A més el 19 també arriba SAINT SEIYA: Els cavallers del Zodíac

Mentre que el 25 de juliol podrem veure Una altra vida, on l’astronauta Niko Breckenridge i la tripulació de la seva nau investigaran un artefacte extraterrestre. GirlsWith Balls, arriba a la plataforma el 26 de juliol i el 31 Kengan Ashura: Part lI.

Quant a pel·lícules, la plataforma no es queda enrere perquè hi haurà un total de 50 pel·lícules. Entre elles destaquen: SecretObsession, Matrix Reloaded, El club dels cinc, No és tan fàcil, El convidat, La nit més fosca, Assassines silencioses, L’increïble Hulk, You GotServed, Road Trip, Tot inclòs i Gold, la gran estafa.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]