Tots els beneficis i propietats dels espàrrecs

Tots els espàrrecs ja siguin verds o blancs, són les tiges joves que neixen de la esparraguera. I es tracta d’una verdura allargada, característica per un intens sabor.

El seu color depèn de la forma en què es conreï: si es cobreixen amb terra i si es deixen créixer en la superfície

A pesar que presenten un baix contingut energètic, l’espàrrec conté gran quantitat de nutrients, especialment els verds. Al no presentar a penes grasses és recomanable per a persones que realitzen dietes destinades a combatre el sobrepès.

Es tracta també d’un aliment que conté fibra, que ajuda a combatre el restrenyiment i regular el trànsit intestinal. També és diürètic, per la qual cosa és convenient per a eliminar toxines del nostre organisme. De l’espàrrec destaca la gran quantitat de antioxidants, que ajuden a retardar els signes d’envelliment cel·lular.

A més són rics en vitamines C i E, aquestes reforcen el bon funcionament del sistema immune del nostre cos i actuen contra l’acció dels radicals lliures.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]