Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Atletisme // + Noticies / TRAIL | El 2º Campionat Autonòmic de Marató i Mitja Marató aterra a Sogorb

TRAIL | El 2º Campionat Autonòmic de Marató i Mitja Marató aterra a Sogorb

El pròxim cap de setmana arriba una de les cites més esperades per als amants de la muntanya: la segona edició del Campionat Autonòmic de Marató i Mitjana Marató de Trail, competició que arriba a Sogorb aquest diumenge 3 de febrer.

Un Autonòmic comprès per a les categories Absoluta, Sub-23, Màster i Sub-20, i que se celebrarà de manera conjunta a la 21ª edició de la Marató de Espadán. D’aquesta manera prop de mig miler de corredors es donaran cita en la reserva natural castellonenca.

El diumenge 3 de febrer se celebrarà l’Autonòmic i la Marató de Espadán.

En la modalitat de mitjana marató, que constarà d’un recorregut aproximat de 24 quilòmetres amb 937 metres de desnivell positiu i altres 937 de negatiu que s’iniciarà a les 10:00 hores, estan inscrits 186 esportistes. Una xifra dels quals 146 són homes i els 40 restants dones.

Quant a la marató, modalitat reina, es portarà el gran pes amb 243 participants (213 homes, majoria absoluta, i 30 dones). Els valents emprendran la prova a les 09.00 hores del matí en un circuit de 42 quilòmetres que comptaran amb ni més ni menys que 2.379 metres de desnivell positiu i altres 2.379 de negatiu.

Hi ha 243 inscrits per a la modalitat de marató, 186 per a la mitja marató.

La línia de sortida d’ambdues està situada en les instal·lacions esportives del CEIP Pintor Camarón de Sogorb, que es troba en l’Avinguda Sierra Espadán.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *