»
»
»
»
TRAIL | Eulalia Margarita, Clara Renard, Jesús Quiles i Simón Rama, campions del 2º Trail Castillo de Cofrents

Diumenge passat 11 de novembre es va disputar l’II Trail Castillo de Cofrents, primera prova puntuable de la vuitena edició del Circuit Trail València-Cajamar, en la qual es van donar cita prop de 400 corredors. Una jornada en la qual va haver-hi unes excel·lents condicions meteorològiques.

La prova es va dividir en dues modalitats: el sprinttrail d’11 quilòmetres i un desnivell positiu de 470 metres, i el trail de 19,6 km i 900 metres de desnivell positiu acumulat. En ambdues es van combinar trams tècnics i ràpids que van afavorir que es batessin els rècords en ambdues disciplines, tant en dones com en homes.

Jesús Quiles i Clara Renard van ser els més ràpids en sprinttrail, Simón Rama i Eulalia Margarita en trail.

Sprinttrail

En la distància més curta, l’esportista de l’Álex Campos Team Jesús Quiles va ser el primer a creuar la línia de meta. Es va imposar amb un grandíssim temps de 45:13 minuts. En la categoria femenina, l’atleta de Acorrecuita Clara Renard va fer el propi en 56:44 minuts. Per la seua banda, el millor equip va ser l’Álex Campos Team.

Trail

En la distància llarga, Simón Rama del Mur i Castell-Tuga va ascendir al primer calaix del podi amb un crono d‘1:31:48 hores. En la categoria femenina, Eulalia Margarita del Desnivell + Trail es va portar la medalla d’or en arribar a meta en 1:59:43 hores. Quant al millor equip, el premi l’hi va portar el Timer Lap.

La segona prova del circuit 2018-2019 se celebrarà el proper 16 de desembre a Navarrés.