TRAIL | Tot llest per al Penyagolosa Trails

Este divendres 12 d’abril donarà començament una de les grans cites nacionals i internacionals del món del trail. Més de 2.000 atletes participaran enguany en el Penyagolosa Trails entre la CPS i la MiM que s’iniciarà des de la Plaça de Aulas de Castelló. Foto: Penyagolosa Trail.

Després de la gran expectació que ja es va gestar l’any passat quant a la passada edició, s’espera que en esta es torne a viure un gran cap de setmana i que atraga a gent de tots costats per a poder disfrutar-les.

El Penyagolosa Trails s’estrena com a circuit de l’Ultra-Trail World Tour

Com ja comptem el Penyagolosa Trails HG va ascendir el passat any a nivell de prestigi internacional i va ser reconegut en el circuit Ultra-Trail World Tour. D’esta manera, se situa en una de les carreres més importants a nivell mundial.

Cal indicar també que és una de les proves classificatòries per a la representació d’Espanya en el campionat mundial de trail.

L’increïble esdeveniment de l’any impulsat per la Diputació de Castelló busca que siga el més espectacular possible i que es gaudi d’ell en ambdós tipus de competició de muntanya.

2.100 seran els atletes que participaran en el Penyagolosa Trail

Per això el càrtel mostrat esta edició busca ser el més motivador i impactant possible amb alguns dels competidors més importants i coneguts internacionalment.

És important recalcar que la participació es veu reduïda a 2.100 atletes concretament pel fet que des de l’organització castellonenca estan totalment compromesos amb el medioambiente i no volen que este esdeveniment es veja afectat en cap cas per la contaminació que puga ocasionar tenint tot controlat el màxim possible.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]