TRIATLÓ | Es clausura el quart circuit TriCastelló

El saló de recepcions de la Diputació de Castelló va acollir la cerimònia de cloenda del quart circuit provincial de triatló TriCastelló.

A esta trobada d’han lliurat els premis als guanyadors d’este circuit de les diferents categories així com posar de manifest el potencial de Castelló com a escenari esportiu. Cal tindre en compte que este circuit atlètic ha rebut 1.572 esportistes a les seues sis proves, la qual cosa ha generat un impacte econòmic i turistic de més de 55.000 euros als municipis de la provincia castellonenca. 

Durant la primavera i l’estiu Vinarós, Nules, l’Alt Palància, Alcossebre, Borriana i Benicàssim han acollit estes sis proves triatlétiques, que van concloure el passat 2 de setembre amb gran éxit organitzatiu i de participació.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]