Inicio / Noticias Sociedad / Bienestar y salud / Un estudi revela quan fer exercici per a cremar calories efectivament

Un estudi revela quan fer exercici per a cremar calories efectivament

Segons un últim estudi de la Brown Alpert Medical School dels Estats Units, hauries de canviar els teus hàbits i tractar d’adaptar les teves sessions d’exercici a un moment específic del dia, sempre el mateix.

Existeixen evidències que si el nostre cos identifica un horari per a fer exercici, els resultats seran millors

Una mitjana de 2 hores i mitja d’activitat física setmanal és el mínim que es pot demanar a una persona per a poder començar una vida sana. Però no es tracta de fer 45 minuts d’una banda, 15 minuts per un altra i tres sessions posteriors de mitja hora.

El perfecte és repartir de manera equitativa aquest temps al llarg de la setmana en un punt concret del dia i que 10 d’aquests minuts siguin de cardio. Els investigadors es van centrar en un estudi realitzat a 375 persones, en el qual van trobar evidències que existia una estreta relació en la rutina de l’exercici físic en un moment exacte del dia.

Els investigadors volen ara identificar si existeixen moments del dia en què persones amb poc hàbit per a fer exercici aconsegueixen trobar una dinàmica consistent en el temps de forma més senzilla que en altres moments del dia.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *