Young woman rubbing her eyes feel painful and take off her glasses siiting on sofa and rest one's eyes at home

Un grup d’investigadors crea la vacuna contra l’estrès

Young woman rubbing her eyes feel painful and take off her glasses siiting on sofa and rest one's eyes at home

L’estrès és el gran enemic del cor i de la salut en general, a llarg termini les seves conseqüències són devastadores. La manera de manejar-lo a través de psicoteràpia, fàrmacs o un altre tipus de tècniques és un dels objectius prioritaris en els sistemes de salut.

260 milions de persones en el món que han sofert algun atac d’estrès

Però hi ha una bona notícia per a totes aquelles persones que alguna vegada en la seva vida hagin sofert algun trastorn associat a aquest estat, perquè un grup de científics de la Universitat d’Acolorit asseguren estar molt prop d’una vacuna contra l’estrès.

Els investigadors han aïllat un patró molecular únic dins d’un bacteri no patogen

Es tracta de Mycobacterium vaccae, viu en el sòl i s’ha mostrat molt prometedora en la recerca de la salut. Les troballes suggereixen que un tipus específic de greix dins d’ella podria ser la raó per la qual l’exposició a aquest bacteri aparentment favorable en el sòl pot ser beneficiosa per a l’ésser humà.

Falta molt més treball encara, si fos possible, els investigadors diuen que aquest descobriment podria ajudar a desenvolupar una vacuna contra l’estrès per a ajudar, sobretot a les persones amb alt risc de desenvolupar un trastorn d’estrès postraumàtic.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]