VELA | 12 regatistes juvenils valencians participen a la concentració de la federació espanyola

Els dotze regatistes representen als clubs de València, Calp, Torrevieja, El Campello, Altea, Santa Pola i Xàbia, junt als entrenadors de la Federació de vela de la Comunitat Valenciana Álvaro Llusia, del Club natació Altea i Juan José Royo, del Club natació Xàbia.

El centre de tecnificació Infanta Cristina, en la localitat murciana de Los Alcázares, ha sigut l’escenari escollit per la federació espanyola de vela per a la primera concentració de les classes juvenils de Laser 4.7, Radial i RS:X. Quatre jornades dirigides per la tècnic de l’espanyola, Lucia Reyes, que també forma part de la valenciana. Els jovens regatistes valencians son Carlos Sánchez (RCN Valencia); Lara Sabine, Carla Gimeno, Carles Albelda (RCN Calpe); Guillermo López i José María Wandosell (RCN Torrevieja), Sheila Martínez, Ángela Andugar (CN Campello), Gonzalo Suárez (CN Altea); José Luís i Gonzalo Boronat (CN Jávea) i Jorge Aranzueque (CN Santa Pola).

La concentració en aigües del Mar Menor també ha comptat amb un dels millors jutges i oficials de regata, l’andalús Lucky Serrano, qui s’ha encarregat de la part dels reglaments, en especial la regla 42, així com les noves modificacions de les normes per a la present temporada.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]